Nystart hösten 2019!

äppelträdHej medlemmar och bybor!
Vi har haft lite problem med vår hemsida och skötseln av denna, men tar nu nya tag! Här kommer info om de program vi planerat för hösten!

 

 

14 september Skotsk pubkväll – du tar med egen dryck och tilltugg. Vi ses i föreningslokalen vid fotbollsplanen/återvinningscentralen. Tid: 18.30 och framåt. Det blir livemusik och öppen scen! Alla är välkomna!

24 september Extinction Rebellion besöker Svenshögen och berättar om hur ickevåldsaktioner kan användas för att protestera mot beslut som är dåliga ur klimatsynpunkt. Kom och lyssna och ställ frågor! Tid 18.30 med fika, prat börjar kl 19.00. Plats Eventlokalen, Solgläntan ekocafé. Gratis.

16 oktober klädbytardag i Jordhällas gemensamma lokal, kallad Jordkulan. 18.00-19.30.

6 november blir det föredrag om hur en ekoby kan skapas. Plats: Solgläntans eventlokal kl 18.30.

21 november visar vi en film om Martin Jentzen som arbetar med hållbart skogsbruk och en annan relation till skogen. Solgläntans eventlokal kl 18.30, filmen startar 19.00.

14 december ordnar vi en julfest tillsammans med Solhälla kursgård. Där blir det glögg och pepparkakor, annan julmat samt sång, lekar för barnen och mys. Mer info när det närmar sig.

Välkommen att delta i våra program utan kostnad. Är du inte medlem, så bli gärna det, hitta info om det på vår hemsida under ”föreningen”. Som medlem får du också tillgång till en massa info om vad som händer i byn via vår mailgrupp.

Varma hälsningar

Eva Sanner

ordförande

 

Kommentarer inaktiverade.