Medlemskap

Medlemskap i Föreningen Omställning Hällungebygden
Som medlem är du med och påverkar föreningens aktiviteter och inriktning, inte minst genom föreningsmöte som är minst en gång om året (årsmöte). Medlemmar i föreningen kan kontakta varandra via en google grupp, kallad hallungebygden@googlegroups.com för att be varandra om hjälp, informera om aktiviteter och bjuda in till fester och möten.

Du kan bli medlem genom att skicka ett mail till kassör Alba Soto på adress albasoto3@hotmail.com med ditt namn, e-mail adress och telefonnummer, samt betala in 200:- på bankgiro 5158-5701. Bankgirot är kopplat till vårt konto i EKO-banken, vi har inte längre plusgiro. Läs gärna om stadgarna här på hemsidan under Stadgar.

Som medlem blir du tillagd i en maillista för föreningens medlemmar som heter hallungebygden@googlegroups.com. Den kan du använda för att nå alla andra medlemmar på ett enkelt sätt. För att våra mailboxar inte ska bli överfulla, har vi tagit fram några riktlinjer för hur listan används bäst. Läs riktlinjerna här nedan.
Byamail riktlinjer 190625

Som medlem har du också möjlighet att ansöka om ekonomiskt stöd i form av mikrolån eller bidrag för att starta projekt som handlar om omställning till en ekologiskt, ekonomiskt eller socialt hållbar livsstil i vår bygd. Du kan ladda ner ansökningsblanketten här nedan:
Ansökningsblankett

Om du har frågor om projektstöd, tveka inte att höra av dig till någon i föreningens styrelse som kan hjälpa till.

 

ANDRA FÖRENINGAR i bygden:

Hällmarken
Hällmarken är en ekonomisk förening som äger mark och skog i bygden. Du kan bli medlem i den, antingen fullmedlem som köper in sig med en större ekonomisk satsning eller stödmedlem, s k hällmarkenvän, vilket kostar 500 kr per år. Hällmarkenvänner kan bada i strandbastun till förmånligare pris, samt får tälta och nyttja platsen ett par veckor om året också. Läs mer på www.hallmarken.se

Sidan uppdaterades 210819